Projectmedewerker Young Professional-project (opname in ons bestand)

Solliciteer nu

Projectmedewerker Young Professional-project (opname in ons bestand)

Academie van de Stad is vaak op zoek naar gemotiveerde studenten en recent-afgestudeerden die zich tegen betaling willen inzetten voor maatschappelijke vraagstukken in de functie van projectmedewerker. 


Let op! Dit is geen specifieke vacature. Via het formulier onderaan kun je aangeven of je interesse hebt in het algemeen in onze Young Professional-projecten. Op het moment dat we daadwerkelijk een specifiek project gaan starten, krijg je daar als eerste bericht van en kun je aangeven of je wil solliciteren.

Temporary · Amsterdam, Utrecht, Almere

Projectmedewerker bij Academie van de Stad

Academie van de Stad verbindt studenten en recent afgestudeerden met de samenleving. Samen met onze stedelijke partners zet Academie van de Stad projecten op. Op verschillende thema’s worden studenten en/of recent-afgestudeerden tegen betaling ingezet om met hun actuele kennis bij te dragen aan grootstedelijke uitdagingen. Hierbij kun je denken aan leefbaarheidsonderzoeken voor woningcorporaties, het opzetten van bijeenkomsten voor de gemeente of provincie of het verbeteren van (interne) processen bij maatschappelijke partners.

Bij alle projecten werk je met minimaal één andere projectmedewerker en word je begeleid door een projectcoördinator van Academie van de Stad. Jij wordt samen met de andere projectmedewerker(s) aangenomen om actief bij te dragen aan een actueel vraagstuk in de stad Amsterdam, Utrecht of Almere. 

Wat bieden wij:

  • Diversiteit in taken en werkplekken;

  • Een passend salaris;

  • Het opdoen van relevante werkervaring in het maatschappelijk veld;

  • Begeleiding vanuit Academie van de Stad.


Liever visueel zien hoe het werken bij Academie van de Stad eraan toe gaat? 

De ideale kandidaat:

  • Is student of recent-afgestudeerd;

  • Kan goed samenwerken; 

  • Is pro-actief en professioneel;

  • Is maatschappelijk gemotiveerd en beschikt over goede sociale- en onderzoeksvaardigheden;

  • Is flexibel beschikbaar.

Achtergrondinformatie over ons

Academie van de Stad is een ideële stichting en sociale onderneming die zich sinds 2008 inzet voor de leefbaarheid en de ontwikkeling in de stad. We staan voor leefbare steden met actieve en betrokken bewoners. Door het creëren van effectieve verbindingen tussen stedelijke partijen en het onderwijs, krijgen studenten een sleutelrol in de ontwikkeling van de stad. Studenten van vandaag ontwikkelen zich zo tot de grootstedelijke burger en professional van morgen.

Onze waardes

Verbinden: al onze werkzaamheden beginnen met het creëren van effectieve verbindingen tussen stedelijke partijen en het onderwijs. Verbinden en samenwerken met verschillende mensen: jong, oud, student of professional.

Ondernemend: altijd actief op zoek zijn naar kansen en mogelijkheden. Hierin zijn we innovatief, sociaal en maatschappelijk verantwoord.

Jong, vrolijk en positief: dat is de kern van ons karakter waarmee we verbinden en leren!

Is je interesse gewekt? 

We zijn een organisatie die het verschil maakt voor de leefbaarheid van burgers in haar steden. Kom en versterk onze organisatie! 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een maatschappelijk relevante bijbaan? Stuur dan je motivatie (in pdf-formaat en max. 1 A4) en CV (in pdf-formaat) naar Academie van de Stad via onderstaande link. Geef in je motivatie aan in welke stad (Amsterdam, Utrecht of Almere) jij wil werken. Jouw gegevens worden vervolgens opgenomen in ons Young professional bestand en zodra er een vacature vrijkomt, krijg je als eerste een bericht.

Meer weten over de verschillende projecten die we doen? Kijk dan op onze website.

Wil je graag een stage lopen om meer ervaring op te doen in projectmanagement? Op dit moment zijn we op zoek naar verschillende stagiaires in Amsterdam en Utrecht om projecten te coördineren na de zomer! Bekijk de vacatures hier.

Noot:door je aan te melden, geef je automatisch toestemming aan Academie van de Stad om jouw gegevens voor een jaar in ons bestand te bewaren.