Projectmedewerker Armen Ineen

Solliciteer nu

Projectmedewerker Armen Ineen

Vanaf 15 augustus zijn wij op zoek naar twee projectmedewerkers die zich 6 uur per week betaald willen inzetten voor het project Armen Ineen. Als projectmedewerker help jij de bewoners van de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord weer hun weg te vinden. En je voorziet de gemeente Amsterdam van nuttige informatie over wat er speelt in de wijk.

Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder.

Temporary · Amsterdam

Over de rol

In de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord heeft De Armen Ineen een eigen locatie om de wijk van sociale ondersteuning blijvend te voorzien. Op dit moment wordt de locatie bezet door coördinator Jose en projectleider Marilyn. Zij staan dicht bij de bewoners, bieden een luisterend oor en helpen hen de weg te vinden naar formele en informele ondersteuning. Daar kunnen zij wel een handje bij gebruiken!

We zoeken daarom iemand die het belangrijk vindt dat iedereen gehoord wordt, ook de mensen die niet zo snel van zich laten horen en moeite hebben met mensen en instanties te vertrouwen. Gedurende het hele project ontvang je vanuit Academie van de Stad en Jose & Marilyn professionele begeleiding en feedback. Daarnaast wordt jouw werkervaring beloond met een volgens marktconform salaris en bouw je aan je CV!

Achtergrondinformatie over ons

Academie van de Stad is een ideële stichting en sociale onderneming die zich sinds 2008 inzet voor de leefbaarheid en de ontwikkeling in de stad. We staan voor leefbare steden met actieve en betrokken bewoners. Door het creëren van effectieve verbindingen tussen stedelijke partijen en het onderwijs, krijgen studenten een sleutelrol in de ontwikkeling van de stad. Studenten van vandaag ontwikkelen zich zo tot de grootstedelijke burger en professional van morgen.

Onze waardes

Verbinden: al onze werkzaamheden beginnen met het creëren van effectieve verbindingen tussen stedelijke partijen en het onderwijs. Verbinden en samenwerken met verschillende mensen: jong, oud, student of professional.

Ondernemend: altijd actief op zoek zijn naar kansen en mogelijkheden. Hierin zijn we innovatief, sociaal en maatschappelijk verantwoord.

Jong, vrolijk en positief: dat is de kern van ons karakter waarmee we verbinden en leren!

Wat jij gaat doen:

 • Je gaat koffie drinken en gesprekken voeren met bewoners uit de wijk;

 • Je gaat ‘voor de voordeur’ met bewoners in gesprek over sociale renovatie;

 • Je signaleert in de wijk wat nog ontbreekt aan dagbesteding;

 • Je geeft (tijdelijk) invulling aan gebrek in dagbesteding (denk aan spelletjesmiddagen organiseren).

Over jou, onze ideale kandidaat: 

 • Je bent student of hebt net een studie (hbo of wo) afgerond;

 • Je hebt affiniteit met mensen die wat extra hulp kunnen gebruiken;

 • Je bent onderzoekend, kritisch en flexibel;

 • Je bent empathisch, een doorpakker en beschikt over een goed incasseringsvermogen;

 • Meertaligheid is een pré.

Wat wij jou bieden: 

 • Een maatschappelijke (bij)baan van gemiddeld 6 uur per week van 15 augustus 2024 t/m 15 januari 2025;

 • Een inwerktraject door coördinator & ervaringsdeskundige Jose;

 • Een marktconform salaris;

 • Professionele begeleiding vanuit Academie van de Stad en gemeente Amsterdam;

 • Het vergroten van je professionele netwerk.

Is je interesse gewekt?

We zijn een organisatie die het verschil maakt voor de leefbaarheid van burgers in haar steden. Kom en versterk onze organisatie!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor deze maatschappelijk relevante bijbaan? Stuur dan je motivatie (in pdf-formaat en max. 1 A4) en CV (in pdf-formaat) uiterlijk woensdag 18 juni naar Academie van de Stad via onderstaande link. De sollicitaties zullen plaatsvinden tussen maandag 24 juni en maandag 8 juli.

Heb je vragen? Bel dan projectcoördinator Joek op 06 1123 3092.

Noot: door je aan te melden, geef je automatisch toestemming aan Academie van de Stad om jouw gegevens voor een jaar in onze pool te bewaren.